Enter your email Address

×

فروشگاه

1 وارد حساب کاربری شوید.
2 محصول مورد نیازتان را بررسی کرده.
3 مبلغ محصول را پرداخت کرده.

در پروسه طراحی سایت، همیشه این موضوع پیش می آید که در مرحله طراحی قالب و چینش صفحات

ساعات کاری

شنبه تا دوشنبه - 9 تا 18
سه شنبه - 10 تا 16
پنج شنبه ها تعطیل هستیم !
  • پشتیبانی
نیاز به مشاوره دارید ؟ 8- 32535267-034

شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان

شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان

شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی استان کرمان

8- 32535267-034
Email: info@kccim.ir

آدرس شورای گفتگو
کرمان - ابتدای بلوار جمهوری اسلامی

Open in Google Maps
  • صفحه اصلی
  • شورای گفت و گو
    • معرفی شورا
    • اعضای شورا
    • قوانین و مقررات
      • مواد قانونی مربوط به شورا
      • دستور العمل های شورا
      • سایر قوانین مرتبط
  • دبیرخانه
    • معرفی دبیرخانه
    • اعضای دبیرخانه
    • انتشارات
  • عملکرد شورا
    • دستور جلسات و مصوبات
    • مهمترین دستاوردها
    • گزارشات آماری
  • دستاوردهای شورا
  • اخبار
    • اخبار شورا
    • اخبار جلسات کارشناسی شورا
  • تماس با ما
    • ارتباط با شورا
ثبتدرخواست
  • Home
  • 1402
  • اسفند
1404-04-10

Month: اسفند 1402

دومین نشست کارشناسی نود و ششمین شورای گفت و گو برگزار شد

شنبه 26 اسفند 1402 by modir

دومین نشست کارشناسی نود و ششمین شورای گفت و گوی استان کرمان با موضوع بررسی و جمع بندی پیشنهادات در زمینه استفاده از ظرفیت های قانونی برای ایجاد شغل در واحد های صنفی و با حضور رئیس اتاق کرمان، رئیس اتحادیه صنف ماشین ساز، فلزتراش و صنعت‌گران خودروی کرمان، رئیس اداره وصول حق بیمه سازمان تامین اجتماعی، رئیس روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کارشناس اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمان برگزار شد.
رئیس اتاق کرمان در این نشست ضمن اشاره به ظرفیت اصناف برای ایجاد اشتغال گفت:۴۰ هزار واحد صنفی در شهر کرمان و ۱۲۰ هزار واحد صنفی بزرگ و کوچک، تولیدی، توزیعی و خدماتی در سطح استان وجود دارد و اگر شرایطی فراهم شود که هر واحد صنفی فقط یک شغل ایجاد کند، می‌توان بدون سرمایه‌گذاری سنگین120 هزار شغل ایجاد کرد.
سیدمهدی طبیب زاده، در رابطه با اهمیت این موضوع به ایجاد اشتغال در منطقه گل گهر اشاره کرد که با آن همه سرمایه گذاری های سنگین 25 هزار شغل ایجاد کرده است. افزود: با استفاده از این ظرفیت اصناف می‌توان تحول جدی در اشتغال ایجاد کرد و میزان بیکاری را تا حد زیادی کاهش داد.
وی ادامه داد: برای بهره‌برداری از این ظرفیت باید رسته‌ها اصلاح شود که در این مورد درخواست تشکیل کمیته ای متشکل از نمایندگان اصناف، اداره تامین اجتماعی، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اتاق تعاون مطرح است تا لیست رسته ها را در سریعترین زمان ممکن بررسی و اصلاح شوند.
طبیب زاده، همچنین در رابطه با ایجاد شهرک‌های صنفی تخصصی اظهار کرد: اگر بتوان شرکت شهرک‌های صنعتی را متقاعد و زمینی با نرخ صنعتی برای این منظور اخذ شود، مقرون به صرفه خواهد بود و اصناف باید لیست صنوفی را که حاضر به تاسیس کارگاه در شهرک‌های تخصصی هستند، اعلام کنند.
رئیس اتاق کرمان بیان کرد: عدم حمایت بیمه‌ای از مهارت‌آموزان در محیط واقعی کار یکی از نقاط ضعف دستورالعمل کارورزی در محیط واقعی کار است که اصلاح آن امری لازم و ضروری است که باید بررسی شود که امکان انجام این کار توسط کدام یک از صندوق‌هایی که در حال حاضر پوشش بیمه‌ای دارند، وجود دارد تا بتوان آیین‌نامه را اصلاح کرد.
وی خاطرنشان کرد: اگر چه طرح پیشنهادی آمایش مشاغل صنفی استان ارتباطی با اتاق ندارد اما اتاق بازرگانی کرمان آمادگی خود را برای همراهی با اتاق اصناف برای روشن شدن موضوع و ایجاد بانک اطلاعاتی، اعلام می کند.
در ادامه این نشست رئیس اداره وصول حقوق بیمه تامین اجتماعی استان کرمان در رابطه با اینکه چه مجموعه و یا نهادی می تواند لیست 38 عنوان رسته‌ شغلی که در حال حاضر فعالیت اقتصادی در آنها انجام نمی شود و در واقع وجود ندارند را به هیات دولت پیشنهاد دهد، گفت: سازمان تامین اجتماعی تنها می تواند نظر مشورتی ارائه دهد و به همین دلیل به نظر می رسد اتاق اصناف و اتاق بازرگانی که بیشتر با مشاغل در ارتباطند، می‌توانند پیشنهادات مناسبی را ارائه کنند.
سیما میرکماندار، در بخش دیگری افزود: برای ایجاد اشتغال و اشتغال زایی بهتر است به واحدهای صنفی که از توان مالی خوبی برخوردارند،پرداخته نشود و بیشتر به سمت کارگاه‌های تولیدی رفت.
رئیس روابط اداره کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان نیز در ادامه این نشست ضمن اشاره به ماده 27 قانون کار که در حال حاضر اصلاحیه آن در دستور کار هیات دولت قرار دارد، گفت: بر اساس این ماده  هرگونه تصرفی که از سوی کارگر محرز شود با رای کمیته انضباط کار و نظر مثبت شورای اسلامی کار، کارفرما می تواند آن ها را اخراج کند.
مهدیه شادروان ادامه داد: در واقع این قانون نه تنها در جهت ایجاد اشتغال نبوده، بلکه اختلال ایجاد می کند که در اصلاحیه این ماده قانونی”شورای اسلامی کار”حذف و”کمیته انضباط کار”جایگزین شده است.
وی افزود: با پایان یافتن دوره برنامه توسعه سوم، قانون معافیت کارگاه‌های زیر ۵ نفر دیگر احیا نشد و درصورتی که این قانون دوباره با برخی شرایط برای خروج از برخی قوانین اداره کار، احیا شود این امکان فراهم خواهد شد تا کارفرما بتواند اشتغال‌زایی کند و کارآموز نیز داشته باشد.
گفتنی است در این نشست پیشنهاداتی از جمله لیستی از اصناف دارای پتانسیل و صلاحیت توسط اتاق اصناف و ارائه به شورای مهارت استان تهیه شود تا پس از تایید و تصویب برای معرفی کارورزان به دانشگاه شهید باهنر ابلاغ شود.
همچنین پیشنهاد اصلاح بند (د) ماده ۲۱ قانون کار نیز مطرح می شود به گونه ای که قراردادهای با مدت موقت، پس از گذراندن یک بازۀ زمانی به قراردادهای دائم تبدیل شوند.

Read more
  • Published in اخبار پیش جلسه شورا
No Comments

اولین نشست کارشناسی نود و ششمین شورای گفت و گو برگزار شد

شنبه 26 اسفند 1402 by modir

اولین نشست کارشناسی نود و ششمین شورای گفت و گوی استان کرمان با موضوع همفکری در خصوص تدوین طرح ایجاد ظرفیت شغل در واحدهای صنفی با استفاده از ظرفیت‌های موجود و با حضور رئیس اتاق کرمان، رئیس اتاق اصناف، رئیس اداره آموزش و پژوهش اداره کل فنی و حرفه ای استان، رئیس اداره وصول حق بیمه سازمان تامین اجتماعی استان و نمایندگان برخی دستگاه های دولتی و بخش خصوصی برگزار شد.
در این نشست رئیس اتاق کرمان ضمن اشاره به ظرفیت های اصناف در رابطه با توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال گفت: هدف از برگزاری جلسه استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای ایجاد شغل در حوزه اصناف است.
سیدمهدی طبیب زاده، افزود: براساس اعلام مسئولان اتحادیه اصناف و اتاق اصناف، ظرفیت فراوانی در این حوزه وجود دارد و در سطح استان 120 هزار واحد صنفی و در سطح شهر کرمان 40 هزار واحد صنفی وجود دارد که اگر بتوان شرایطی را فراهم تا به ازای هر واحد صنفی یک شغل ایجاد شود، می‌توان 40 هزار شغل را ایجاد کرد.
وی ادامه داد: افزایش بیکاری، کاهش بسیار شدید سرمایه ‌گذاری و افزایش سرانه ایجاد شغل در کشور و کرمان، ایجاد اشتغال را با مشکلاتی مواجه کرده که باید با همراهی و همدلی یکدیگر راه های ساده تری را برای کمک به ایجاد اشتغال پیدا کرد.
طبیب‌زاده با اشاره به اینکه قانون کار در کشور به یک تابو تبدیل شده است اظهار کرد: فراکسیون کارگری مجلس، کوچکترین تغییری را برنمی‌تابد و تغییر قانون کار که نجات کشور در آن است، در دستور کار نیست، اما می توان از برخی ظرفیت‌ها به‌ صورت محدود استفاده کرد.
رئیس اتاق کرمان بیان کرد: با توجه به مباحث گسترده مطرح شده در این نشست، باید به دنبال راهکارها و اقداماتی بود تا با اصلاح برخی از ظرفیت های قانونی موجود، بدون ایجاد حساسیت در قوانین کار و به دور از مزاحمت های قانونی در اصناف شغل ایجاد کرد.
رئیس اداره آموزش و پژوهش اداره کل فنی و حرفه‌ای استان ضمن اشاره به ویژگی بسیار خوب اصناف و امکان ایجاد شغل با سرمایه کم در حوزه اصناف و همچنین عدم اجرای برخی قوانین نظیر قانون کارآموزی در محیط کار واقعی گفت: دو قانون”نظام صلاحیت حرفه‌ای” و “کارآموزی در محیط کار واقعی” در حوزۀ اشتغال واحدهای صنفی، بسیار موثر خواهد بود.
مجید ملامحمدی، افزود: در صورتیکه اصناف در نظام صلاحیت حرفه‌ای قرار گیرند و رتبه‌بندی شوند، با هدایت آن ها در مسیر ارتقاء شاهد توسعه و رونق اصناف خواهیم بود و در پی آن می توان ظرفیت‌های شغلی جدید را به اصناف معرفی کرد.
وی اظهار کرد: کارآموزی در محیط کار واقعی مزیت دیگری است و در صورتی که فردی در واحد صنفی مشغول به کار شود، کارفرما از شمول برخی از قوانین کار و تامین اجتماعی مستثنی خواهد شد. اما متاسفانه این قوانین به خوبی در ایران اجرا نمی‌شود و تمایلی در واحدهای صنفی برای بهره مندی از مزایای آن ها وجود ندارد.
ملامحمدی تصریح کرد: در واحدهای صنفی استان خلاء بعضی شغل ها مانند تصفیه آب، ماشین‌کاری، ریخته گری و… احساس می شود که باید برای آن ها برنامه ریزی و آموزش های لازم را ارائه کرد.
رئیس اداره آموزش و پژوهش اداره کل فنی و حرفه‌ای استان بیان کرد: درخواست داریم شغل‌هایی که نیاز است در واحدهای صنفی، توسعه یابند به اداره کل فنی و حرفه ای اعلام تا با استفاده از ظرفیت ماده 5 قانون نظام صنفی با همکاری اصناف آموزش‌های مدون را ارائه نماییم.
نائب رئیس اتاق اصناف در ادامه این نشست ضمن اشاره به کاهش روز به روز واحدهای صنعتی و تولیدی و افزایش واحدهایی مانند کافی شاپ، املاک و … و تایید ظرفیت اصناف برای ایجاد شغل و رفع معضل بیکاری، دستیابی به این مهم را در گرو جراحی عظیم دو قانون کار و تامین اجتماعی دانست و گفت: به جز مالیات، دو قانون اصلی که مبتلا به جامعه است و روزبه‌روز شرایط را سخت‌تر می‌کند، بحث قانون کار و تامین اجتماعی است که موجب هراس واحدهای صنفی از ایجاد اشتغال می شود.
حمید فردوسی افزود: دولت به دلیل وضع قوانین مخل و دست و پا گیر مانند وام های خود اشتغالی، حذف شوراهای صلح و سازش میان کارگر و کارفرما از هیات‌های رسیدگی اداره کار و … ، خود بیشترین مهاجم بخش تولید بوده و هیچ قانونی را مورد بازنگری و تغییر قرار نمی دهد.
وی ادامه داد: اگر دولت به دنبال ایجاد اشتغال در بخش اصناف باشد باید این دو قانون برای اصناف بومی‌سازی شود زیرا اصناف نیازمند قوانین خاص خود هستند.
فردوسی اظهار کرد: هیچ یک از موارد ساعت کار، نحوه استخدام نیرو، مرخصی، پرداخت حقوق، مزایا و حتی تسهیلات مالی اصناف با سازمان‌های دولتی بخش خصوصی و شرکت‌ها مطابقت ندارد و متاسفانه این قوانین برای اصناف اعمال می‌شود.
گفتنی است در این نشست مواردی مانند گردآوری پیشنهادات مشخص در حوزه‌های مختلف به منظور استفاده از ظرفیت های قانونی موجود برای ایجاد اشتغال در اصناف جهت طرح، بررسی و جمع بندی؛ بازنگری، احیا و اجرای قانون معافیت کارگاه‌های زیر 5 نفر کارگر از شمول قانون کار؛ اصلاح و احیا آیین نامه اجرایی ماده90 قانون کار؛ تدوین آیین نامه های خاص در خصوص صنوف با تعداد کارگر کم از برخی شمول قانون کار و تامین اجتماعی؛ آموزش و اطلاع رسانی قوانین و مقررات کار و تامین اجتماعی برای کارفرمایان و بیمه‌شدگان؛ بومی سازی دو قانون کار و تامین اجتماعی برای اصناف؛ ترجمه قوانین کار و تامین اجتماعی؛ عارضه یابی قوانین نظارتی بر اشتغال و اعلام شغل‌های مورد نیاز به توسعه در واحدهای صنفی به اداره کل فنی و حرفه ای مطرح شد.

Read more
  • Published in اخبار پیش جلسه شورا
No Comments

نشست کارشناسی نود و پنجمین شورای گفت و گو برگزار شد

شنبه 26 اسفند 1402 by modir

نشست کارشناسی نود و پنجمین شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با موضوع بررسی مشکلات ناشی از مغایرت فاکتورهای صادرشده توسط صادرکنندگان با ارزش گمرکی کالا و با حضور رئیس و نایب رئیس اتاق کرمان، رئیس امور حسابرسی مالیاتی مرکز استان کرمان و سایر نمایندگان دستگاههای دولتی و بخش خصوصی برگزار شد.
در این نشست نایب رئیس اتاق کرمان به تشریح موضوع پرداخت و گفت: پایه اظهار کالاهای صادراتی در بعضی موارد متفاوت با قیمت‌های واقعی خرید، فروش و یا قیمت تمام شده تولیدکنندگان و تجار است، به عنوان نمونه صادرکنندگان گندله سنگ‌آهن بر اساس پایه‌های ارزش‌گذاری گمرک مجبور هستند هر تن گندله سنگ‌آهن را 130 دلار اظهار کنند در صورتی که گاهی قیمت واقعی فروش 120 دلار است که بر اساس آن برای خریدار خارجی اینویس صادر می‌شود.
حمید عزت آبادی پور افزود: در این راستا اداره گمرکات قیمت‌های روز را به ویژه برای مواد معدنی ملاک قرار می‌دهد و این در حالی است که ارزش‌گذاری و فروش مواد معدنی در دنیا بر اساس نرخ شناور پلتس و در زمان رسیدن محموله صادراتی به مقصد صورت می‌پذیرد که بین زمان اظهار و زمان ارزش‌گذاری واقعی فروش، یک فاصله زمانی وجود دارد.
وی ادامه داد: همچنین بر اساس تفاوت پایه اظهار گمرکی با ارزش واقعی، بانک مرکزی و وزارت صمت برای رفع تعهد ارزی تمهیدی اندیشیده و یک تلرانس حدود 10 درصدی در نظر گرفته‌اند که اگر صادرکنندگان 90 درصد ارز خود را برگردانند، رفع تعهد ارزی صورت گرفته است.
عزت آبادی پور بیان کرد: متأسفانه سازمان امورمالیاتی بر اساس بخشنامه‌ها اظهارنامه گمرکی را مبنای شناسایی درآمد و ملاک عمل در وصول مالیات قرار داده و از این رو ما به التفاوت غیرواقعی در دفاتر ثبت و مالیات آن مطالبه می‌شود که با توجه به برداشته شدن معافیت‌های مالیاتی برای صادرکنندگان، این امر در آینده‌ای نه چندان دور مشکل‌ساز خواهد شد.
عضو هیات رئیسه اتاق کرمان در بخش دیگری با اشاره به اینکه می‌توان از تائید کارشناسان رسمی دادگستری به منظور قابلیت دفاع و وجاهت قانونی اینویس‌های صادر شده بهره برد، گفت: استناد بانک مرکزی به برگه سبز برای رفع تعهد ارزی و ذکر این مطلب که پایه ارزش گذاری دلار در اظهارنامه‌های گمرکی 30 هزار و ششصد تومان، در بازار نیما 42 هزار تومان و در بازار دیگر 48 هزار تومان است که این امر مبنای اختلاف سازمان امورمالیاتی و صادرکنندگان است.
وی با بیان اینکه تمام رویه‌های مطرح شده مربوط به فروش شرکت‌های بزرگ دولتی و یا وابسته به نهادهای عمومی است، ادامه داد: حدود 90 درصد فروش محصولات پتروشیمی، معدنی و حتی فولادی کشور بر اساس پلتس CFR اینگونه است که بعد از فروش محصول، اظهار و بارگیری کشتی و در نهایت رسیدن محموله به مقصد، مبنای قیمت‌گذاری مشخص می‌شود.
در ادامه این نشست رئیس امورحسابرسی مالیاتی مرکز استان کرمان بیان کرد: بر اساس ارزیابی صورت گرفته، ارزیابی‌های کمتر در صادرات و ارزیابی‌های بیشتری در واردات به دلیل تعلق گرفتن حقوق گمرکی توسط گمرک در مقایسه با ارزش واقعی صورت می‌پذیرد که ارزیابی بیشتر صورت گرفته در صادرات مواد معدنی، باید مورد بررسی قرار گیرد.
محمودرضا سماواتی، افزود: در گذشته گردش موجودی کالای صادرکنندگان بررسی و اینویس بر اساس تناژ با برگه سبز مقایسه و در صورت عدم وجود مغایرت، پذیرفته می‌شد که در این رابطه گمرک چند مدل محصول صادراتی نظیر پسته را 6 ماه یک‌بار ارزیابی و قیمت متوسط را در برگه سبز وارد می‌کند که این امر موجب ایجاد مغایرت با اینویس است.
وی ادامه داد: در حال حاضر با توجه به لزوم رفع تعهد ارزی، این سؤال مطرح می‌شود که در صورت مغایرت (بیش از 10 درصد) بین اینویس و برگه سبز، ملاک بانک مرکزی برای این مهم کدام است؟
سماواتی تصریح کرد: در این راستا پیشنهاد می‌شود یا مقدار درج شده در برگه سبز و یا مقدار درج شده در اینویس مدنظر گرفته شود.
معاون اداره کل گمرکات استان کرمان نیز در ادامه این نشست بیان کرد: کالاهای وارداتی و صادراتی بر اساس سامانه‌های گمرک اظهار می‌شوند که در صورت بالابودن میزان ارزش‌گذاری نسبت به قیمت واقعی لازم است در دفترهای صادراتی، مواد معدنی از ارزش صادراتی سامانه مستثنی شوند تا ارزش‌گذاری بر اساس اظهار صادرکنندگان صورت پذیرد.
روح الله بهرامی، پیشنهاد خود را مبنی بر شناور بودن اظهارات صادرکنندگان در یک بازه زمانی مشخص با توجه به عقب بودن سازمان امورمالیاتی در رسیدگی‌ به پرونده‌ها مطرح کرد.
گفتنی است در این نشست سه پیشنهاد مطرح شد که بانک مرکزی جهت رفع تعهد ارزی صرفاً مقدار درج شده در برگه سبز و یا مقدار درج شده در اینویس را ملاک عمل قرار دهد، در مورد مشکلات ناشی از مغایرت فاکتورهای صادرشده توسط صادرکنندگان با ارزش گمرکی کالا در جلسه آتی شورای گفت و گو مطرح شود و نرخ ارز شاخص در محاسبات تعیین و در زمان اظهار صادرکنندگان، اظهارنامه موقتی بر اساس قیمت اعلامی صادرکننده یا نرخ پایه صادراتی شناور، صادر شده و پس از آن در بازه زمانی مشخص با ارائه مستندات موجه و مستدل توسط صادرکننده، قیمت فروش قطعی به گمرک اعلام و برگه سبز گمرکی قطعی صادر شود.

Read more
  • Published in اخبار پیش جلسه شورا
No Comments

رئیس اتاق کرمان: سهم اصناف در تولید ناخالص داخلی استان چشمگیر است

یکشنبه 20 اسفند 1402 by modir

رئیس اتاق کرمان گفت: سهم اصناف در میزان تولید ناخالص داخلی استان از سهم کشاورزی بیشتر است و این مهم ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه استان خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، سیدمهدی طبیب زاده، در نود و ششمین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان با موضوع بررسی نحوه استفاده از ظرفیت های قانونی برای ایجاد شغل در حوزه اصناف افزود: 120 هزار واحد صنفی در سطح استان داریم که 40 هزار واحد آن مربوط به شهر کرمان است که می توان با اصلاح برخی مقررات و فراهم کردن تسهیلات، در هر واحد صنفی یک نفر دیگر را مشغول به کار کرد.
وی ادامه داد: 26درصد اشتغال استان مربوط به اصناف است و 70 درصد واحدهای صنفی توزیعی و خدماتی و 30 درصد تولیدی هستند که این آمار متناسب با چالش های فضای کسب و کار استان مانند جذب نیروی ماهر نیست. طبیب زاده در بخش دیگری اظهار کرد: مباحثی که در شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان مطرح شده در سطح ملی نیز موثر بوده و شورای کرمان رتبه اول کشور را در شش ماهه نخست سال جاری به خود اختصاص داد.
رئیس اتاق کرمان بیان کرد: آثار روشن برتری شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی کرمان را در بهبود چشمگیر شاخص‌های فضای کسب و کار استان مشاهده می‌کنیم که از رتبه 31 در سال گذشته به رتبه پنجم در سال‌جاری رسیده است.

 ارتقا رتبه کسب و کار استان به همت اتاق بازرگانی بوده است

استاندار کرمان در ادامه این نشست به ارتقا جایگاه محیط کسب و کار استان در سال جاری از رتبه 31 به رتبه پنجم کشور اشاره کرد و گفت: ارتقا این رتبه و کسب جایگاه مناسب تر به همت اتاق بازرگانی بوده است. محمدمهدی فداکار، افزود: سهم استان کرمان از ۳.۱ درصد تولید ناخالص داخلی کشور به 4 درصد رسیده که به علت رفع مشکلات صادرات بوده که از اتاق بازرگانی به علت پیگیری مشکلات این حوزه قدردانی می کنیم.
وی تصریح کرد: مشکل پروژه صاروج‌ پارس را با همکاری تمامی دستگاه ها حل کردیم و سایر موارد را پروژه به پروژه پیگیری می کنیم. استاندار کرمان با بیان اینکه هماهنگی دستگاه ها با وجود تنوع دستگاه های دخیل در حوزه کسب و کار، کار سختی است و رتبه کسب و کار استان کرمان حاصل هماهنگی فرابخشی است، بیان کرد: در این حوزه خوب عمل شده، اما همچنان با شرایط ایده‌آل فاصله دارد و انجام وظیفه توسط اتاق اصناف در این موضوع ضروری است.
فداکار در رابطه با شرایط اشتغال در اصناف اظهار کرد: یکی از مشکلات اشتغال استان، کم بودن شاغلان حوزه خدمات نسبت به میانگین کشور و بالا بودن آمار اشتغال در کشاورزی، باعث شده در فصل پاییز شاهد نوسان نرخ بیکاری در استان باشیم. وی با بیان اینکه فعالیت آموزشی برای حوزه صنعت در استان کرمان آغاز شده است، گفت: در برخی صنوف و بسیاری از مشاغل نیاز به آموزش و مهارت وجود دارد، و اتاق بازرگانی کرمان در این حوزه مشارکت و همکاری بیشتری داشته باشد.

دستگاه قضا حامی بخش خصوصی است

رئیس کل دادگستری استان کرمان در ادامه این نشست گفت: اقدامات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی از ابتدای سال تاکنون مثبت بوده و رتبه استان کرمان جزء رتبه‌های برتر در کشور محسوب می‌شود. حجت الاسلام ابراهیم حمیدی، با بیان اینکه آمادگی دستگاه قضا را برای حمایت از بخش خصوصی و بنگاه های تولیدی و اقتصادی به ویژه برای رفع موانع اعلام می کنیم افزود: آثار و برکات ارتقای رتبه کسب و کار استان در بین مردم و فعالان اقتصادی محسوس نیست و باید اقدامات عملیاتی برای درک بیشتر این موضوع اتفاق بیفتد.
وی با بیان اینکه در چند روز گذشته در حالی که در آستانه سال نو و ماه مبارک رمضان قرار داریم، شاهد نوسان و تلاطم در قیمت ها شده ایم که امیدواریم این موضوع به سرعت مدیریت و کنترل شود تا رضایت مردم افزایش یابد.

درخواست همکاری دستگاهها با سرمایه گذاران

در ادامه این نشست نماینده مردم سیرجان و بردسیر و منتخب مردم کرمان و راور در مجلس دوازدهم گفت:  اقدامات خوب و ارزشمندی در ارتقای رتبه فضای کسب و کار استان کرمان انجام شده اما سرمایه گذاران به دلیل عدم همکاری دستگاهها، چندان احساس رضایت نمی کنند.شهباز حسن پور افزود: پنج شهرک تخصصی در کرمان نیاز داریم اما بیش از سه سال است که برخی اصناف با همکاری شرکت های فولادی درخواست زمینی داشتند که با مخالفت اداره امور اراضی روبه رو شدند.
وی همچنین شهرک نمایشگاهی فعلی را زیبنده کرمان ندانست و بیان کرد: اگر زمین با سرعت به سرمایه گذاران واگذار شود بسرعت برای بهتر شدن این فضا اقداماتی صورت خواهد گرفت. حسن پور، با بیان اینکه پرداخت اعتبارات تبصره ۱۸ در زمینه پرداخت تسهیلات به اصناف در استان کرمان عملکرد مناسبی ندارد، گفت: بایستی به حق و حقوق استان بهتر از گذشته رسیدگی شود.
گفتنی است در این نشست گزارشی از وضعیت اصناف کرمان ارائه و از اعضای شورای گفت و گو به پاس همراهی یکساله با دبیرخانه شورای گفت و گوی استان تجلیل شد.

Read more
  • Published in اخبار شورا
No Comments

جدیدترین اخبار

  • رئیس اتاق: کرمان در جذب اعتبار منابع دانش بنیان موفق نبوده است

     رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه کرمان به لحاظ کم...
  • رئیس اتاق کرمان: استان را با افق ملی و بین المللی معرفی کنید

        رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه از ...
  • رئیس اتاق کرمان در جلسه کارشناسی شورا: رفع موانع سرمایه گذاری در بخش معدن ضروری است

    رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه در بخش معدن، سرما...
  • رئیس اتاق کرمان در جلسه کارشناسی شورا: سرمایه گذاری در معادن تسهیل‌گر امور می شود

      رئیس اتاق کرمان با اشاره به جایگاه و اهم...
  • طراحی سامانه‌ای برای تسهیل صدور مجوزها در اتاق کرمان

    رئیس اتاق کرمان از طراحی سامانه استعلامات و تطب...

بایگانی

  • خرداد و تیر 1404
  • اردیبهشت و خرداد 1404
  • فروردین و اردیبهشت 1404
  • اسفند و فروردین 1403
  • بهمن و اسفند 1403
  • دی و بهمن 1403
  • آذر و دی 1403
  • آبان و آذر 1403
  • مهر و آبان 1403
  • شهریور و مهر 1403
  • مرداد و شهریور 1403
  • تیر و مرداد 1403
  • خرداد و تیر 1403
  • اردیبهشت و خرداد 1403
  • فروردین و اردیبهشت 1403
  • اسفند و فروردین 1402
  • بهمن و اسفند 1402
  • دی و بهمن 1402
  • آذر و دی 1402
  • آبان و آذر 1402
  • مهر و آبان 1402
  • شهریور و مهر 1402
  • مرداد و شهریور 1402
  • تیر و مرداد 1402
  • اردیبهشت و خرداد 1402
  • فروردین و اردیبهشت 1402
  • اسفند و فروردین 1401
  • بهمن و اسفند 1401
  • دی و بهمن 1401
  • آذر و دی 1401
  • مهر و آبان 1401
  • شهریور و مهر 1401
  • مرداد و شهریور 1401
  • خرداد و تیر 1401
  • اردیبهشت و خرداد 1401
  • فروردین و اردیبهشت 1401
  • اسفند و فروردین 1400
  • بهمن و اسفند 1400
  • دی و بهمن 1400
  • شهریور و مهر 1400

نوشته های جدید

  • رئیس اتاق: کرمان در جذب اعتبار منابع دانش بنیان موفق نبوده است

    0 comments
  • رئیس اتاق کرمان: استان را با افق ملی و بین المللی معرفی کنید

    0 comments
  • رئیس اتاق کرمان در جلسه کارشناسی شورا: رفع موانع سرمایه گذاری در بخش معدن ضروری است

    0 comments
  • رئیس اتاق کرمان در جلسه کارشناسی شورا: سرمایه گذاری در معادن تسهیل‌گر امور می شود

    0 comments
  • طراحی سامانه‌ای برای تسهیل صدور مجوزها در اتاق کرمان

    0 comments

فرم تماس با شورای گفتگو

برای ارتباط با شورای گفتگو فرم زیر را پرکنید.

شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی
  • GET SOCIAL
شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان

© اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی استان کرمان

TOP